Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Feestjaar voor De Witte Mol

Witte Mol

In 2024 bestaat zorgvoorziening De Witte Mol 25 jaar, dus maken ze er een echt feestjaar van. Er staat heel wat op het programma voor zowel medewerkers, zorggebruikers, netwerk als externen.

Blikvangers

Startschot werd gegeven op 6 januari met de Driekoningenviering in de Sint-Pieter en Pauwelkerk van Mol-Centrum, met aansluitend een receptie in het hoofdgebouw van De Witte Mol.

Voor De Witte Mol Feesten (van 18 tot en met 21 april) mogen we alvast een speciale gast aankondigen. Op donderdag namiddag wordt er een fuif georganiseerd waar onze zorggebruikers, hun netwerk en onze medewerkers kunnen dansen en meezingen met een optreden van niemand minder dan Sam Gooris.

Op 13 oktober houdt De Witte Mol zijn opendeurdag voor het grote publiek . Dan kan iedereen een kijkje komen nemen in deze steeds maar groeiende zorgvoorziening en het resultaat bewonderen van alle (ver)bouwprojecten.

Doorheen het jaar staan er natuurlijk nog andere belevingsdagen en festiviteiten op het programma. Aan jullie om onze sociale mediakanalen in de gaten te houden om te ontdekken wat er allemaal leeft  in De Witte Mol. Maar dat het een druk jaar zal worden, dat is zeker!

Waar bijzonder gewoon is

De Witte Mol biedt zorg aan mensen met een beperking die een intensieve vorm van opvang en begeleiding nodig hebben, dit zowel voor meerderjarige als minderjarige personen met een verstandelijke beperking of een Niet-Aangeboren Hersenletsel. Wij bieden hen een ruim en gevarieerd zorgaanbod op maat aan.

De oude zegswijze “iemand een witte mol cadeau doen” betekent niet voor niets “iets bijzonders doen voor elkaar”!

Witte Mol

Deel dit artikel